HU EN DE

TCN Kft: minőségi bélyegzõkészítés a legjobb ár/érték arányban


Milyen szállítási feltételekkel/díjjakkal dolgoznak?

     Magyarországon belül bárhonnan is rendel, mi elküldjük Önnek a bélyegzőt.
  • Lehetősége van megrendelését személyesen átvennie üzletünkben, melynek címe: 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 40.
  • Budapestre való szállítás esetén futárunk viszi ki a megrendelt termékeket Önnek, ebben az esetben a futár általi kézbesítés díja: 1200.- Ft.
  • Az ország bármely egyéb területére postával küldjük ki termékeinket a következő lehetőségekkel:
    • Előreutalás esetén a szállítási díj a budapesti szállítási díjjal megegyezik: 1200 .- Ft.
    • Postai utánvét esetén a szállítási díj az utánvét díjával növekszik: 1200 + 750 = 1950 .- Ft.

Szükséges regisztrálnom a megrendelés előtt?

     Igen. Erre azért van szükség, hogy megrendelése hivatalos legyen. Az Ön részéről pedig ezáltal rendkívül egyszerű lesz újra rendelnie honlapunkon keresztül, nem kell újra meg újra kitöltenie minden beviteli mezőt, elég csak bejelentkeznie hozzánk. Van lehetőség a honlapon keresztül csak bélyegzőgumi rendelésére?

     Természetesen. Válasszon ki egy olyan bélyegzőt, amelynek lenyomata akkora, amekkora az Ön által használni kívánt bélyegzőé, szerkessze meg a lenyomatot és a szövegbeviteli mezők alatt pipálja ki a „csak szöveglemez” opciót. Egy előugró ablak figyelmeztetni fogja, hogy ebben az esetben érdemes festékpárnát is cserélnie ezután pedig folytathatja megrendelését.


Van olyan jó a Traxx bélyegző, mint a Colop vagy a Trodat?

     Igen. A Traxx bélyegzők felveszik a versenyt a fent említett két gyártóval, azonban mivel velük ellentétben nem Európában gyártják őket, ezért jóval versenyképesebb áron lehet hozzájuk jutni.


Lehetséges cégem logóját feltölteni a szerkesztőbe?

     Igen. A bélyegző tervezése közben a szövegbeviteli mezők legalsó sorában nyomja meg a „Fájl kiválasztása” gombot, válassza ki az Ön által feltölteni kívánt képet és a már említett Drag and Drop technikával helyezze el elképzelése szerint a lenyomaton. Ne ijedjen meg, ha a szerkesztőben elsőre nem jelenik meg megfelelően a kép, ebben az esetben nyomja meg a „Mintakép kérése” gombot és ezután már tökéletesen fog megjelenni a kép.


A QR-kódos bélyegző beolvasható?

     Igen. Magunknak is készítettünk ilyen bélyegzőt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a QR-kód be tudja tölteni funkcióját bélyegzőinken. Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy van egy bizonyos határ, ami alatt a QR-kód nem vagy csak nehezen olvasható bélyegzőn. Azt ajánljuk, hogy ha QR-kódot tenne bélyegzőjére, akkor legalább 9012-es (vagy azzal egyező méretű) bélyegzőt válasszon és a QR-kód töltse ki függőlegesen a rendelkezésre álló helyet.
     QR-kód készítéséhez látogassa meg a következő oldalt, majd az ott generált képet töltse fel szerkesztőnkbe ugyanúgy, mint ahogy cége logóját feltöltené: QR-kódot akarok!


Mennyi idő alatt készítik el a bélyegzőmet a megrendelés után?

     Hétfőtől csütörtökig a 16 óráig beérkező bélyegzőket még aznap elkészítjük, így amennyiben postai kiszállítást kér, már másnap megérkezik Önhöz a bélyegző. Pénteken a 14 óráig beérkező megrendeléseket készítjük el még aznap. Azonban ne feledje, hogy üzletünk minden hétköznap 9-18 óráig van nyitva, hétvégén pedig zárva van, így a pénteken megrendelt terméket szombaton vagy vasárnap nem tudja átvenni nálunk.
     Ha Önnek sürgős
lenne, hogy bélyegzőjét azonnal elkészítsük, akkor szerkessze meg a lenyomatot, küldje el a megrendelést és hívjon fel minket, hogy mikor jönne érte és mi egy 1000.- Ft-os felárért azonnal elkészítjük a bélyegzőjét.


Van lehetőség a bélyegzők megszerkesztésénél a jól ismert Drag and Drop technikára?

     Igen. A bélyegző varázsló szerkesztőjében a beviteli mezők felett található ún. real time nézetben látható sorokat egy kattintással (nem kell lenyomva tartani az egér gombot csak egyszer megnyomni) megfoghatjuk és így a kívánt szövegelemet a megfelelő helyre húzhatjuk.


Bélyegző készítés: olcsón, gyorsan, pontosan!