HU EN DE

TCN Kft: minőségi bélyegzõkészítés a legjobb ár/érték aránybanA bélyegzőknek nagyon sok alkalmazási lehetősége van. De van néhány ami nem magától értetődő.

Felsorolok néhányat:

Ha már amúgy is használ bélyegzőt használja ki a bélyegzőben rejlő marketing lehetőségeket. Például tegye rá a megrendelendő bélyegzőre cége logóját, vagy az Önök által használt jelmondatot vagy szlogent a kötelező adatok mellé.

Nagyon modern és friss ötlet a bélyegzőnkre QR-kódot tenni. A QR-kód rengeteg információt tartalmazhat, szövegből is jóval többet, mint amennyi akár a legnagyobb méretű bélyegzőre ráfér és mindezt egy átlagos méretű bélyegzőn is megjeleníthetjük. Ennek rengeteg felhasználási módja lehet, a teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat magam is:

  • generálhat qr kódot, amely cégének nemcsak a címét tartalmazza, hanem akár egy térképet is, így aki leolvassa, biztos nem téved el,
  • tartalmazhat URL-t, linkeket is a QR-kód, melyek akár az Ön cégének weboldalára, webshopjára, blogjára irányítja az érdeklődőket, ezzel értékes olvasókat nyerve,
  • a QR-kód alkalmas arra is, hogy egy kérdőívet tartalmazzon, melyet az olvasó kitölthet és így Ön fontos visszajelzéshez juthat.

A QR-kód azonban nem csak szöveget tartalmazhat. Mutathat egy videóra, képre, hangra, bármilyen online tartalomra tulajdonképpen. Ezt kihasználva Ön egy offline felületet használhat online tartalmainak reklámozására rendkívül költség- és helytakarékosan. A lehetőségek amelyek ebben a módszerben rejlenek hihetetlenül szerteágazóak és változatosak. Csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ezt a lehetőséget. (QR-kódot a kaywa oldalán tud készíteni, ha ide kattint, melyet képként fel is használhat online bélyegzőkészítés közben nálunk.)

Legyen több színű a bélyegzője! Ma már ez is megoldható. (Azonban itt legyen körültekintő, mert a különbözö színű szövegrészek nem lehetnek túl közel egymáshoz.)

Készíttessen biztonsági, nagyon nehezen hamisítható bélyegzőt. Ezügyben írjon nekünk e-mailt a rendeles@tcn.hu címre, vagy telefonáljon a +36 1 433 39 85 telefonszámra.

Hozza zavarba nem fizető ügyfeleit azzal, hogy a sokadik fizetési felszólítás borítékjára ráüti egy bélyegzővel nagy piros betűkkel, hogy "FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS". Ilyen borítékok átvétele elég kellemetlen ahhoz, hogy a tisztelt nemfizető igyekezzen tőlünk több ilyen levelet nem kapni.

Tudták önök hogy bélyegzővel lehet jutalmazni is?

Tisztelt Tanítónénik/Bácsik! adhatunk jutalom katicát elfántot, kutyát, cicát vagy nyuszit egy bélyegzőlenyomat formájában egy jól sikerült házifeladatra, dolgozatra. A gyerekek rendkívül hálásak egy ilyen szokatlan kedves kis jutalomért.

Bélyegző készítés: olcsón, gyorsan, pontosan!